Hobby Pool GmbH este specializata in productia de membrane PVC, structuri metalice si panouri solare pentru incalzirea apei din piscine. Productia de piscine Hobby Pool dureaza de mai bine de 20 de ani, de la piscina rectangulara model AchenSee, pana la bine cunoscutele piscine metalice Hobby Pool, Toscana, Milano si Elba, dar si piscinele din fibra de sticla Livorno. Prin munca sustinuta in mentinerea unui inalt standard de calitate, piscinele Hobby Pool sunt recunoscute si prin promisiunea de performanta. „Fabricat in Germania” este deviza producatorului in proiectarea si executia acestor modele de piscina.

In spatele gamei largi de produse pentru piscina privata, se afla nu numai competenta tehnica excelenta a expertilor Hobby Pool, ci si calitatea materiala excelenta a elementelor utilizate.

Tipuri de piscine metalice:

Piscina Milano
Alegand modelul de piscina rotunda MILANO, aveti posibilitatea de a alege sa instalati piscina in trei variante: complet ingropat in pamant, partial ingropata sau pur si simplu asezata suprateran. Recomandarea noastra pentru dumneavoastra: Executati o placa de beton si o umplutura din beton slab daca este instalata in pamant.
Disponibila de la o dimensiune de 200 x 90 cm (3 m³) pana la 800 x 150 cm (75 m³). Culoare standard finisaj interior: albastru. Alegeți din diverse culori speciale! (bej sau gri).

Piscina Toscana
Bazinele noastre ovale TOSCANA sunt potrivite numai pentru instalarea ingropata. Sunt necesare pereti laterali de sustinere. o placa pentru pardoseala din beton, precum si o umplutura din beton slab.
Disponibila in dimensiuni de la 320x525x120 cm la 500x1100x150 cm. Culoare standard finisaj interior: albastru. Alegeti din diverse culori speciale! (bej sau gri).

Piscina ELBA
Modelul ELBA cu forma de cifra opt, ofera posibilitatea de a alege sa instalati piscina in trei variante: complet ingropata in pamant, ingropata partial sau sa il instalati complet suprateran. Constructia din otel zincat la cald asigura o pozitie ferma. Este necesara o placă de fundatie de beton, iar daca este montata complet ingropat, piscina necesita de asemenea, o umplutura din beton slab.

Ce contine kit-ul de piscina?

  • Structura metalica impreuna cu toate elementele de asamblare;
  • Mana curenta din plastic in trei variante de culori disponibila (albastru, bej sau gri);
  • Piesele de bazin necesare (skimmer Hobby Pool Germania, refulari AstralPool Spania);
  • Membrana PVC (liner) de 0.8mm Elbtal Germania cu o garantie de 8 ani ; Atentie la conditiile de garantie! Va rugam sa cereti in prealabil conditiile de garantie.
  • Scara din inox de acces AstralPool Spania;
  • Fittinguri Peraqua Austria;
  • Futun flexibil AstralPool Spania;
  • Kit pompa (Speck Germania) si filtru Hobby Pool Italia, impreuna cu nisipul pentru filtrare;
  • Geotextil pentru protectia fundului piscinei.

Piscina Milano

Piscina Toscana

Piscina Elba