Daca nu va doriti o piscina standard, achizitionata din raful marilor magazine si vreti sa va puneti propriile dorinte in practica, piscina Achensee este exact ce aveti nevoie. Blocurile drepte sau curbe din polistiren presat sunt foarte usoare si pot si transportate si instalate foarte facil. Blocurile de polistiren se aseaza pe o placa din beton armat si se asambleaza intr-un mod foarte simplu, precum un joc de compozitie.  Asta inseamna ca aproape orice forma si dimensiune pot fi realizate.

Blocul de polistiren al sistemului Achensee serveste, de asemenea, ca o termoizolatie deosebit de buna. Acest lucru nu numai ca scurteaza timpul de incalzire al apei, de exemplu cu ajutorul unei pompe de caldura din gama noastra extinsa de accesorii, in schimb extindeti sezonul de baie pana in toamna.

Va ganditi sa echipati piscina cu echipamente speciale, cum ar fi un sistem de inot contracurent? Nicio problema, deoarece instalarea oricarui tip de piese de instalare este foarte usoara.

O selecție larga de culori pentru folia PVC este disponibila pentru invelisul interior al piscinei, astfel incat piscina nu numai ca se potriveste in mod optim peisajului din proximitate datorita formei sale, ci si in ceea ce priveste culoarea.

Piscina dreptunghiulara Achensee:

 • Pereti elastici – Aceasta proprietate a peretilor piscinei determina, printre altele, ca tensiunile legate de temperatura, de ex. din cauza inghetului, nu poate deteriora piscina si nici captuseala piscinei. Peretii piscinei nu mai pot rupe, deoarece blocruile din polistiren ale sistemului Achensee absorb tensiunea.
 • Termoizolatia – Aproximativ 80% din caldura este eliminata prin suprafața apei. Cu toate acestea se recomanda izolarea peretilor piscinei. Datorita sistemului Achensee, apa din piscina se incalzeste la inceputul sezonului și extinde sezonul de baie pana la sfârsitul verii. In cazul bazinelor din polistiren, energia solara este utilizata exclusiv pentru incalzirea apei. In combinatie cu o prelata pentru piscina si daca este cazul, o prelata solara pentru piscina sau o pompa de caldura, aveti o piscina optim izolata si va extindeti astfel placerea de baie mult peste sezonul normal de baie.
 • Instalare – Blocul din polistiren este usor de prelucrat. Este format din polistiren de inalta densitate și poate fi taiat cu un cutit sau fierastrau la fiecare 0,25 m. Piesele de instalare precum skimmere, duze de admisie, sistem contracurent si proiectoare subacvatice pot fi instalate foarte precis și fara efort. Aceasta proprietate flexibila permite, de asemenea, o formă individuala în ceea ce priveste dimensiunea piscinei.
 • Set disponibil in diferite dimensiuni: 300x600x150 cm | 350x700x150 cm | 400x800x150 cm | 500x900x150 cm
 • Aproape orice forma si dimensiune pot fi realizate. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Ce contine kit-ul de piscina?

 • Blocurile de polistiren cu toate elementele de asamblare;
 • Piesele de bazin necesare (skimmer,  refulari AstralPool Spania);
 • Membrana PVC (liner) de 0.8mm Elbtal Germania cu o garantie de 8 ani ; Atentie la conditiile de garantie! Va rugam sa cereti in prealabil conditiile de garantie.
 • Scara din inox de acces AstralPool Spania;
 • Fittinguri AstralPool;
 • Futun flexibil AstralPool Spania;
 • Kit pompa (Speck Germania) si filtru AstralPool, impreuna cu nisipul pentru filtrare;
 • Geotextil pentru protectia fundului piscinei.

ATENTIONARI SPECIALE!!!

Utilizarea unei piscine presupune ca respecta normele de siguranta descrise in instructiunile de exploatare si intretinere.
Pentru a preveni inecarea sau alte rani grave, se acorda o atentie speciala accesului la piscina, deoarece copiii sub varsta de cinci ani pot incerca sa acceseze piscina in cele mai neasteptate momente.
Cand fac baie, copiii trebuie supravegheati continuu de catre un adult.
In plus, se subliniaza in mod special ca sariturile in apa pot genera accidente serioase.
Se recomanda ca accesul la piscina sa fie ingradit si controlat.
Consultați cerintele legale privind constructiile pentru orice cerinte de instalare aplicabile.