Piscinele Isoblok sunt piscine private bazate pe o tehnologie moderna ce ofera durabilitate, timp scurt de executie si un rezultat final impecabil.
Avantajele acestui tip de piscina se datoreaza materialului ce izoleaza termic apa din piscina, procesului de executie simplu, formelor diferite de scari fara lucrari de dulgherie. In plus, piscinele Isoblok nu polueaza, nu se degradeaza in timp, nu permit formarea de ciuperci si bacterii, fiind complet igienice. Mai mult, durata de viata a unei piscine Isoblok poate atinge chiar si 100 de ani.
Constructia cu Isoblok se realizeaza folosind cofraje confectionate dintr-un polistiren de ultima generatie, cu armatura, in care se toarna beton pentru ranforsare. Astfel, structura are o rezistenta mare la miscarile pamantului iar peretii nu mai au nevoie de manopere suplimentare, linerul putand fi aplicat imediat pentru a croi perfect forma piscinei si pentru a realiza un finisaj impecabil.

Linerul este disponibil in culori variate, de la culoare uni pana la model 3D, existand inclusiv posibilitatea de realizare a unor imprimeuri, pentru cele mai pretentioase gusturi.

Tipuri de piscine Isoblok:

  • Clasica, cu skimmer;
  • Cu rigola perimetrala (overflow);
  • In functie de preferintele clientului, se pot realiza forme clasice, rectangulare, ovale sau rotunde cat si forme libere, in functie de dorinta clientului.