Nu a fost niciodata atat de usor sa te bucuri de tine insuti! Bucurati-va de momente minunate de bunastare – fie ca sunteți singur sau cu cei dragi. O cada cu hidromasaj Vivo Spa® va invita sa uitati complet de lumea din jur. Abandoneati-va momentului si bucurati-va. Sarbatoriti viata!

Sarbatorim impreuna cu dumneavoastra si facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi un moment unic in care sa va simtiti bine si sa va relaxati. Cu un Vivo Spa® aveti parte de un lux la preturi accesibile, si in acelasi timp, de sentimentul ca nu ati facut economie la nimic.

Pur si simplu va simtiti bine. Creeaza-ti momentul personal Vivo Spa®!

Cu o cada de hidromasaj de exterior de la Vivo Spa® alegeti numarul unu ceea ce inseamna raportul calitate-pret-performanta. Sofisticat, inovator, experimentat: o cada de hidromasaj de exterior de la Vivo Spa® armonizeaza designul si functia. Modelele din colectia WELUXIA se adaptează cu stil la mediul înconjurator.

PROMISIUNEA NOASTRA DE CALITATE

  • Dezvoltare orientata spre viitor, cele mai inalte niveluri de calitate tehnologica: doua influente care fac diferenta in sectorul de hidromasaj;
  • Vivo Spa® ofera iubitorilor de wellness cu pretentii ridicate exact produsele potrivite;
  • Rasplatiti-va corpul si mintea cu un lux desavarsit;
  • Bucurati-va de wellness in fiecare anotimp.

VIVO SPA® CONTROL DUCE POSIBILITATILE DE CONTROL DE LA DISTANTA LA UN ALT NIVEL.

Intuitiv si individual – o gama larga de optiuni de setare va permite sa va bucurati de o cada de hidromasaj adaptata la nevoile dumneavoastra. Conectati-va si controlati cada Vivo Spa® prin WiFi si printr-o aplicatie dedicata pentru sistemele Android si iOS. Puteti alege dintre diverse optiuni de masaj, programe de ingrijire a apei, programe de iluminare cu LED, moduri de economisire a energiei si optiuni de reamintire. Aici, avem incredere in calitatea excelenta si in dezvoltarea ulterioara in comun cu Balboa Water Group. Panoul de comanda Vivo Spa® Touch asigura o manevrare moderna si va permite sa aveti o experienta de hidromasaj perfect controlabila.

Vivo Spa® Touch este utilizat in modelele WELUXIA 502 N, 503 N, 504 N, 505 N si 512. Toate celelalte modele sunt echipate cu afisajul LCD Vivo Spa®. Bucurati-va de o gama larga de optiuni de setare si control cu ajutorul programelor noastre software inovatoare și de ultima generatie.

IZOLATIE

Cu eco PRO, Vivo Spa® a realizat un concept holistic pentru a va bucura de o baie cu hidromasaj fara griji. Componentele coordonate functioneaza intr-un mod care conserva energia si resursele – in armonie si economie. Decizia de a alege o cada de hidromasaj Vivo Spa® este o decizie pentru un produs durabil. Procesul inovator de izolare Tec PRO si sistemul perfect de gestionare a apei WaterVILT PRO mentin consumul de energie si utilizarea de produse de ingrijire a apei la un nivel cat mai scazut posibil.

Pentru a mentine costurile de energie la un nivel cat mai scazut posibil, toate modelele din seria WELUXIA sunt echipate cu sistemul Tec PRO. Combinatia de solutii de izolare de inalta calitate in zona panourilor exterioare, a cazii acrilice, precum si  sub podea garanteaza o stocare optima a caldurii, astfel rezultand costuri de exploatare mai mici pentru incalzirea cazii de hidromasaj Vivo Spa®. Cu pachetul Vivo Spa® Premium, primiti un capac termic izolator standard pentru fiecare model, care etanseaza in mod optim cada cu hidromasaj si ofera protectie impotriva factorilor externi.

Pentru zilele deosebit de reci, echipamentul spa-ului dumneavoastra Vivo® include o husa suplimentara de protectie pentru iarna. Tec PRO asigura o stocare eficienta a caldurii. Indiferent daca este iarna sau vara – jacuzzi-ul dumneavoastra este izolat si protejat in mod optim.

INTERIORUL UNEI CAZI CU HIDROMASAJ VIVO SPA®