Va punem la dispozitie o gama diversa de cazi cu hidromasaj profesionale pentru uz privat sau uz comercial. Dimensiunile, forma si dotarea cazii cu hidromasaj variaza in functie de tipul constructiv, numarul de locuri prefigurate, numarul de jeturi, tipurile de masaj, echipamente, etc.

Cazi cu hidromasaj private

Cazile cu hidromasaj private sunt produse compacte, portabile, avand capacitatea da a putea fi relocate cu usurinta. Spa-urile private sunt produse profesionale, cu tehnica si dotari la standarde inalte, avand o durata mare de exploatare.

Cazi cu hidromasaj de uz comercial

Cazile cu hidromasaj de uz comercial sunt dotate cu sisteme de filtrare profesionale adaptate uzului intens. Din punct de vedere constructiv, acestea pot fi prefabricate (cuva din acril) sau modele unicat (executate din beton) placate cu ceramica. Fiecare model personalizat din beton se realizeaza pe baza unui proiect, ce are in vedere: normativele in rigoare, tipul constructiv, numarul de utilizatori zilnici, modul in care va fi utilizat, posibilitatile de mentenanta.

In portofoliul nostru exista o varietate de cazi din gama profesionala – supraterane dar si incastrabile, de marimi si forme diverse, pentru un numar variat de persoane, in functie de preferinte.