Nebulizator / Halogenerator

Ce este acela nebulizator (halogenerator) ?

Cea mai recenta realizare in domeniul dispozitivelor de inhalare este nebulizatorul GPsaltair,  produs patentat, protejat prin brevet.  Aceast produs  realizeaza o nebulizare naturala a saramurii, care este potrivita pentru sanatate, deoarece ceata naturala a saramurii este absorbita atat prin piele, care este cel mai mare organ al nostru, cat si prin sistemul respirator. Acesta este un dispozitiv de inhalare cu un tip special de ultrasunete.

Indiferent de produsul pe care il veti achizitiona, veti primi o jumatate de kilogram de sare neiodata. Odata aceasta utilizata, veti putea cumpara sare de la o farmacie locala. Toate halogeneratoarele pot fi pornite si oprite prin telecomanda.

Copii au deseori senzatia de anxietate atunci cand trebuie sa faca aerosoli, pentru ca purtarea mastii pe gura le aduce un disconfort. Din acest motiv, nebulizatorul GPsaltair este cel mai potrivit.

Ce tip de saramura trebuie folosita?

Clientii nostri ne-au raportat ca prin inhalarea saramurii naturale cu nebulizatorul cu saramura naturala cu ultrasunete, mucusul se sterge mai usor si se observa o recuperare mai rapida decat inainte de a folosi halogeneratorul.
Daca aveti dispozitivul acasa, il puteti utiliza de cate ori doriti. Mai ales in caz de raceli, este util sa folositi nebulizatorul de mai multe ori pe zi pentru a va putea „deschide” din nou caile nazale sau pentru a va alina disconfortul din gat. Puteti face saramura naturala singur acasa adaugand 5 grame de sare la o jumatate de litru de apa, adica amestecati o lingurita de sare intr-o jumatate de litru de apa, ceea ce corespunde cu aproximativ 1% solutie de saramura naturala.

De asemenea, este important sa mentionam aici ca va rugam sa utilizati numai sare neiodata. Cand cumparam un nebulizator cu ultrasunete, livram intotdeauna un pachet de sare neiodata. Odata ce acest lucru este epuizat, puteti cumpara mai multe de la o farmacie. Asadar, de exemplu, dupa o sedere intr-o statiune de sanatate pe malul marii, puteti prelungi efectul curei, utilizand nebulizatorul cu saramura naturală GPsaltair cu ultrasunete.

Efectul terapiei

Intr-un raport privind efectul sarii si a saramurii naturale din publicatia „Die Welt”, se precizeaza urmatoarele: „O terapie cu saramura naturala poate obtine rezultate foarte bune pentru multe boli de piele”, confirma Bernd Salzer de la Asociația Profesionala a Dermatologilor Germani din Berlin . De exemplu, acneea poate fi atenuata cu comprese imbibate cu sare: „Au proprietati antibacteriene si pot elimina impuritatile”.

De altfel, in fiecare gospodarie ar trebui sa existe un mijloc de inhalare cu sare. Nebulizatorul nostru de inhalare poate fi instalat in orice sauna cu infrarosii sau sauna uscata, dar este potrivit si pentru inhalare in camera. Nebulizatorul cu saramura naturala GPsaltair nu este un produs medical.
Utilizarea inhalarii la domiciliu este usor de realizat cu nebulizatorul. Utilizarea continua este eficienta din punct de vedere al costurilor si va scapa de drumul la medic pentru tratament acolo, deoarece tocmai bolile precum infectia obisnuita sau infectia sinusurilor apar de obicei in timpul sezonului rece si asta face ca iesirea din casa sa fie dificila daca deja sunteti bolnav.

Daca aveti norocul de a nu depinde de inhalare pentru a combate astmul sau de a combate sinuzita, racelile sau alergiile, atunci puteti folosi pur și simplu inhalarea cu un nebulizator ca masura preventiva pentru bunastarea dumneavoastra. Sarea este o varianta globala care poate fi utilizată pentru aproape orice usoară durere intr-o varietate de forme sau doar inhalare pentru raceli. Sarea este vitala pentru organismul nostru. Este responsabila pentru comunicarea dintre celulele nervoase si protejează celulele de hiperaciditate. Sarea a fost discreditată de ceva vreme. S-a crezut ca prea multa sare este daunatoare si cu cat aportul de sare este mai mic, cu atat mai bine. Astazi se poate observa o tendinta opusa a stiintei, deoarece prea putina sare poate fi daunatoare pentru organism.

Modele disponibile:

Pentru saune cu infrarosii:
GPsaltair K60 – pentru suprafete de pana la 1.4mp
GPsaltair V90 – pentru suprafete de pana la 1.8mp
GPsaltair V120 – pentru suprafete de pana la 3.3mp

Pentru saunele uscate:
GPsaltair V120 – pentru suprafete de pana la 3.3mp
GPsaltair V230 – pentru suprafete de pana la 5.3mp

Sursa informatiilor: https://www.solevernebelung.at/inhalation-devices.html

Articolul anterior
Pericolul din piscina
Articolul următor
Coronavirus (COVID-19) in cada cu hidromasaj sau in piscina?