Politica de confidentialitate

Reve Tehnologie S.R.L. conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  are obligativitatea de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.
Reve Tehnologie S.R.L. prelucrează date cu caracter personal furnizate de client cum ar fi: nume și prenume, informatii din cartea de identitate (serie, numar, cnp, adresa, etc), numarul de telefon. Toate datele sunt folosite in scopul realizarii diverselor activitati:
– oferte comerciale;
– intocmiri de devize;
– facturi proforme;
– facturarea serviciilor prestate;
– realizarea contractelor de prestari servicii;
– contracte de mentenanta;
– trimiterea de Newslettere prin folosirea postei electronice;
– reclamatii privind Garantia produselor;
– pentru a personaliza experienta site-urilor Reve Tehnologie SRL;
– pentru a imbunatati produsele si serviciile noastre.

Pe pagina de internet este necesar sa introduceti datele personale in formularul de contact in vederea contactarii ulterioare a dumneavoastră de catre societate. Datele cu caracter personal (asa cum sunt definite de Legea nr. 677/2001) se refera la orice informatii care pot fi folosite pentru a va identifica personal sau pentru a va contacta on-line sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu acordul dumneavoastră. Datele nu vor fi dezvaluite, exceptie cazurile prevazute de lege si regulamentul societatii. Reve Tehnologie poate furniza datele cu caracter personal ale Beneficiarului doar altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat: subantreprenori, servicii de curierat, asiguratori, companii bancare. Furnizarea datelor se face numai conform cu legislatia in vigoare.
Dealtfel, vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a avertiza si ajuta autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari ale drepturilor dumneavoastra. Pe viitor, aceste date: numele și prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de email, etc. permit mentinerea legaturii dintre societate și client.

Drepturile garantate prin lege sunt:
– Dreptul de a obtine informatii privind prelucrarea datelor precum si dreptul a avea acces la date si informatii despre modul cum sunt prelucrate;
– Dreptul de a va opune prelucrarii datelor;
– Dreptul de modificare a datelor atunci cand acestea sunt incorecte;
– Dreptul de a sterge datele dumneavoastra intr-un timp rezonabil din punct de vedere tehnic si practic;

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa in scris printr-o cerere datata si semnata sau direct prin email catre conducerea societatii.

Site-ul www.reve.ro este proprietate a Reve Tehnologie S.R.L.

Date de contact:
Adresa: Splai Unirii 168, bl T1, ap 401, sector 4, Bucuresti
CUI: RO18594232
Reg. Com.: J40/488/2014
IBAN: RO69INGB0000999901788931
Banca: ING Bank Bucuresti
Email: info@reve.ro